Sertifisert SQL Server DBA for oppdrag i Oslo, Bergen, Trondheim

Går dine rapporter tregt eller klager brukerne på heng situasjoner? Ikke nøl! Ring 95007355 og spør om performance tuning!

Vi utfører avansert troubleshooting av SQL Server og støtter våre kunder ved å sørge for en optimal databasekonfigurasjon i henhold til de kravene som stilles på database responstider.

Vi feilsøker blant annet query plans, locking, blocking, deadlocks, disk IO, nettverk, time outs, lang prosesseringstid og forsinkede rapporter.

Sørger for best mulig installation og oppsett av SQL Server instanser og databaser for å maksimere ytelse og oppe-tid på deres systemer.

Vi utfører helsesjekker av Microsoft SQL databaser; med identifikasjon av konkrete smertepunkter med tilhørende tiltaksplaner og anbefalinger for en fremtidsrettet drift og vedlikehold av kritiske databaser.

Real-time overvåking av SQL Server for å plukke ut spørringer som får systemet til å knele og brukerne til å miste tålmodigheten.

Trend analyser for å være proaktiv, altså i forkant av at brukerne merker noe til ytelses-problemer, leder til mindre ikke planlagt nede-tid.

Vi hjelper dere gjerne med å anpasse SCOM 2012 til overvåking av kritiske databaser og SQL instanser eller tilbyr dere overvåking med www.sysnan.com som er et overvåkingsverktøy som er laget spesielt med SQL Server helse og ytelse i fokus,

Flaskehalsanalyse av flerlags-applikasjoner basert på Microsoft SQL Server og .Net / ASP.Net, BI / SSAS eller tredjeparts komponenter.

Med base i Oslo tilbyr vi SQL Server DBA tjenester på Microsoft SQL Server 2016. Vi leverer våre SQL tjenester over hele Norge, vi er basert i Oslo men tar oppdrag også i Bergen, Trondheim, Stavanger og Molde etter avtale.

Om du trenger en SQL Server DBA i Norge så ta kontakt. Vi har lang erfaring (fra 2002 og SQL server 7.0) med SQL Server DBA og SQL Server DBA support og database utvikling.